Selebert besøk på Elgane Motorstadium 👍

Postet av Elgane Motorsykkelklubb den 27. Okt 2016

Selebert besøk på Elgane

Europamester og mange ganger Engelsk mester i ATV / Quad Racing kjører Paul Holms fra England kom til treningsleir på Elgane denne helgen, Han fikk videreført sine kunnskaper og triks til lokale og andre kjørere fra hele landet, over 30 deltakere ble instruert og motivert på beste vis og tilbakemeldingene var på topp.
Med ryttere fra 10 år og oppover ble det mengde trening, tekniske tips og konkurranser i 2 hele dager. Mange overnattings gjester, fina været og grilling på lørdag til snø byger på søndag formiddag hadde vi igjen alle fire årstider på en helg på Elgane, men rytterne fikk mange timer på banen begge dager, selv om di var godt sletne smilte alle sammen på søndagen.
Mister Holmes var meget imponert over banen og fasilitetene våre som er på topp nivå. Atv kjøring på bane kalles for Quad racing og Elgane har en bane på 1650 meter for alle, og har nylig utvidet øvingsbanen for di mindre og nybegynnere.
Det er faste treningstider for Atv kjøring på Torsdager 17 – 2000 fra Påske til ut Oktober. Hver søndag fra 12 – 16-00 i sammen med MX.

Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline