Elgane til topps i NM!

Postet av Elgane Motorsykkelklubb den 30. Jul 2017

I dag vant både Mathea Selebø og Magne Klingsheim under dagens NM finaler. Siste runde kjøres på Re siste helgen i august, og nå leder Mathea dameklassen og Magne leder i MX1 og MX2. I år skal også kongepokalen deles ut til motocross. Den skal deles ut i dameklassen og i MX2. Så her står det om både NM gull og kongepokal 2017 for Elgane sine dyktige utøvere.

2.NM runde Haslemoen!

Postet av Elgane Motorsykkelklubb den 29. Jul 2017

Vi gratulerer Magne Klingsheim med seier i MX1 i dag. Han har nå vunnet 4 av 4 heat. I morgen skal han kjøre MX2. Mathea Selebø og Odin Larsen stiller også til start i morgen. Vi ønsker alle lykke til🏁

Crossbanen åpner for første trening tirsdag 1. august.

Postet av Elgane Motorsykkelklubb den 27. Jul 2017

Det blir vanlig trening på tirsdager kl 17.00 – 20.00 og søndager 12.00 – 16-00 fremover.

Alle Aktivitetsledere bør sjekke lista så de er forberedt på når de er satt opp.

Søndag 31. desember STENGT Godt Nyttår!

NB: HVIS DU IKKE KAN PÅ OPPSATT DATO, SÅ MÅ DU RINGE EN PÅ LISTA OG BYTTE!
DET ER IKKE FINN HELGE ELLER FRANK SITT ANSVAR AT DU IKKE KAN.
DU KAN ALTSÅ IKKE RINGE DE, DU FINNER EN ANNEN SELV!!!

ENDRING AV VESTLANDSMESTERSKAP DATO!

Postet av Elgane Motorsykkelklubb den 17. Jul 2017

Hei, vi har valgt og flytte vestlandsmesterskaps runden hos oss til 23-24 september fordi vi ser at vi ikke klarer arrangere den helgen som var planlagt , vi håper alle har forståelse for dette og setter av helgen 23-24 september for en fartsfyllt helg! Mvh Elgane

Historisk helg på Elgane Motorstadium!! Endte med Mathias Pollestad på 5 plass VM 85cc YGT og Espen Sola 13 plass 👍

Postet av Elgane Motorsykkelklubb den 10. Jul 2017

Ingen gang i historien før har 2 Nordmenn kommet til Finale i VM YGT 85cc. Og Mathias Pollestad sin sensasjonelle 5 plass er beste plassering i dette mesterskapet for noen Nordmann noen gang. Vi gikk inn i finale dagen med sky høye forventninger til desse to guttene våre, Klubben er veldigt stolt over Espen Sola og Mathias Pollestad sin prestasjoner 😊👍 Vanskelighetsgraden ble stor i finale, men våre gode venner i Danmark så ut til å takle utfordringene bra. Vi gratulerer Danmark med alle 3 pallplasseringer i Finale👍😊

FIM var svært fornøyd med Elgane MK sitt arangemang. Og vi i Elgane vil takke alle frivilige funsjonærer som stilte opp nå i ferien. Og igjenn for et banemannskap som gjorde hele arangemanget mulig😊👍. Vi på Elgane beklager at været ble fuktig, men denne helgen var det fuktig over store deler av Norden. Været kan desverre ingen styre.

Og vi vil ikke minst takke alle de 32 eliteutøvere som tok turen til Elgane for denne eventen og som ga en beinhard Konkuranse. Og ikke minst publikum😊👍 Kjekt å se så mange på Elgane! Velkomnen igjenn! Er kjekt å se på motorsport!

Våre 2 gutter er allerede i gang med forberedelsene til EM 85cc i Vetlanda Sverige. En fin stor bane. Lykke til Espen og Mathias !! Dette blir spenende!

2 Nordmenn til VM finale på Elgane i Morgen Søndag 9 juli kl1300!!!!

Postet av Elgane Motorsykkelklubb den 8. Jul 2017

Mathias Polestad vant semifinale 2 i VM 85cc på Elgane i dag suverent med 15 av 15 poeng! Espen Sola havna på 4 plass etter tap i siste sving i omkjøring om 3 plass. Begge dermed suverent videre i VM finale i morgen.👍 Håper hele Rogaland kommer i morgen og heier de fram 🇳🇴🇳🇴🇳🇴🇳🇴🇳🇴🇳🇴🇳🇴🇳🇴🇳🇴🇳🇴🇳🇴🇳🇴👏👏👏👏🏍🇳🇴 Klubben er enormt stolt av Mathias og Espen! Kanon bra!